Deltag i COACHING, CAMPS OG EVENTS

Kontakt os nu for mere info

Vi har flere muligheder inde hos os, og derfor kan vi håndtere et bredt udvalg af services indenfor personlig træning for både øvede og atleter. Beskriv dine ønsker for os, og vi vil tales sammen snarest muligt. Vi er her for at hjælpe dig.

  KONTAKTINFO


  Hvis du er interesseret i at høre mere om et eller flere af vores produkter og træningsforløb, så er du velkommen til at ringe til os eller skrive en mail.

  TELEFON

  Vil du have fat på os?
  +45 31 55 51 61

  Vi kan ikke garantere, at jeg er standby på telefonen hele tiden.

  E-MAIL

  Du kan skrive til:
  info@staminabymk.dk

  Vi svarer som regel på mails samme dag

  Placering

  Vi befinder os til daglig her:

  Rundforbiparken 4b
  Nærum, København

   

  Læs mere om sTaMina og hvad vi tilbyder

  Erfarne personlige trænere

  sTaMina by K Trolle & M Johansen ejes og drives af Katrine og Malene. Vi brænder for at se dig indfri dine drømme og mål for at være den bedste udgave af dig.

  … Skal vi hjælpe dig?

  Alle personlige trænere er forskellige. Vores træningsmetoder, erfaringer, og hvordan vi er som personer er forskellige. Du skal vælge en personlig træninger, som du har tillid til. For det, at du har tillid til os, er forudsætningen for et vellykket forløb. Du modtager efter aftale hver uge, hveranden uge eller hver måned en træningsplan, som hjælper dig mod dit mål. Du får feedback på din træning, samt en erfaren træner at spare med, når der kommer op- og ikke mindst når der kommer nedture.

  sTaMina tilbyder skræddersyede træningsforløb indenfor løb, cykling samt triathlon. Vi arrangerer fællestræninger og træningscamps, hvor alle udfordres på det individuelle niveau.
   
  sTaMina henvender sig også til dig, der er på vej tilbage efter fødsel. Det kan være, at du ønsker at komme tilbage i dit livs form, tabe de sidste overflødige kilo, mødes med andre nybagte mødre eller noget helt fjerde. Vi ved, hverdagen er forandret med et nyt lille familiemedlem og tilbyder en fleksibel løsning, der kan sammensættes efter dine behov.
   
  Vi er to topmotiverede og engagerede personlige trænere – Katrine Trolle og Malene Johansen. Vi sætter stort fokus på at give dig den bedste oplevelse som muligt og vi stopper ikke før, du har nået dit mål.

  sTaMina består af to energiske, engagerede samt træningsglade kvinder med stort drive. Vi vil gerne hjælpe dig til at nå dine mål, uanset om du træner frem mod en større sportslig præstation eller du ønsker at få din krop tilbage efter fødsel.


  Designet af Plico A/S. All rights Reserved.