Vi har gode og stærke relationer

Om sTaMina

Læs mere om sTaMina og hvad andre siger om os

Det skal være sjovt, udfordrende og lærerigt

Vi har et brændende ønske om at hjælpe dig til at udfolde dit potentiale. Vi får energi af at se dig blive den bedste udgave af dig selv, og at du går efter at indfri dine drømme og mål. Se her hvem vi har hjulpet, og hvem vi samarbejder med. Vi er begge konkurrencemennesker og begge nysgerrige på at blive bedre

Katrine


  • Studerer Innovation & Entreprenørskab cphbusiness i Lyngby
  • 2 x deltagelse ved IRONMAN Hawaii
  • Coaching seneste 7 år
  • Tidl. Instruktør på La Santa
  • Instruktør indenfor Spinning, TRX samt Flowyoga

Malene


  • Uddannet Produktionsingeniør fra DTU Ballerup
  • Senest kørt IRONMAN København 2019
  • Tidl. Professionel håndboldspiller
  • Svømmetræner i Vestlolland Triathlon Klub
  • Coaching teknikker fra Training Gallery

Vores historie


Malene opsøgte i 2014 Katrine for at få hjælp til Ironman København i 2015. Katrine og Malene startede et forløb op i marts 2015 og har fulgt hinanden lige siden. Begge holdt vi en pause fra sporten, men efter en samtale i sommeren 2018 startede ideen til at lave forretning sammen.

Efter et udenlandseventyr for Malene og en barsel for Katrine, begyndte vi i vinteren 2019 at bygge fundamentet for sTaMina. Det tog os et godt stykke tid at komme på et navn, men en forårsdag kom det flyvende fra himlen, som var det Dannebrog. Nu kan vi ikke tænke os et mere passende navn, da vores og vores kunders mål i høj grad handler om udholdenhed i fysisk eller mental forstand.

Passionen


For vores begges vedkommende har sport altid fyldt en stor del af vores hverdag. Tidligere i alverdens håndboldhaller og senere er det blevet til et hav af timer i svømmehallen, på landevejen, på spinningcyklen, på løbestadion eller i åbent hav for at dyrke triatlon.

Vi er begge konkurrencemennesker og begge nysgerrige på at blive bedre. Ikke kun hvad angår os selv; vi brænder for at hjælpe andre til at blive bedre. Forvandlingen det enkelte individ gennemgår er unik og forskellig fra person til person, men fælles for alle er, at de, som mennesker, har udviklet sig. Det er den rejse, vi gerne vil bidrage til bliver en succes.

Filosofi


Vi tror ikke på fanatisme. Vi tror på at et liv i balance handler om at gøre det, som føles rigtigt for dig. Det er evne til at lytte til intuitionen, turde handle på drømme og passe på sig selv.

Vi ved at hverdagen er fyldt med praktiske gøremål og vi ved at en sund livsstil sommetider kan forveksles med stram planlægning og manglende fleksibilitet.

Det er ikke den sammenhæng vi ser; en sund og varieret livsstil medfører energi og overskud overfor dig selv og ikke mindst dine medmennesker. Den gør at vi har mod på livet og giver os styrke til at navigere rundt i en hektisk hverdag med alt for mange bolde i luften. Vi bestræber os på at møde dig der, hvor du er og sammen lægge en plan frem mod målet i et niveau tilpasset dine muligheder, behov og din hverdag.

Anmeldelse skrevet af

Tais Johansen

Katrine & co (sTaMina) er et super professionelt team. Som virkelig forstår at undervise og lærer fra sig. Man er ikke i tvivl om den viden og ikke mindst passionen de har for sport og motion. Alle kan lærer noget om man skal træne til en ironman eller bare lærer at løbe 5 km.

Så forstår især sTaMina at gøre det spændende og sjovt, så man presser sig selv hele tiden. Vi i scalepoint har haft kæmpe glæde af at få vejledning og support. Det har været med til at styrke vores kultur og sammenhold i firmaet.

Anmeldelse skrevet af

Christina Legér

Jeg kan stærkt anbefale Malene og Katrines træningslejr – de er sammen med Sanne og Nick et fantastisk team – som hele vejen – før – under og bagefter følger og støtter en personligt i de ønsker og mål man har for træningen. Der er styr på faciliteterne – super hyggeligt og rar atmosfære. Forplejningen er i top og man føler en forkælelse og en “familie” følelse fra starten.

Der er planlagt tre træningspas om dagen – med plads til ændringer ud fra de behov der opstår undervejs – så alt er justerbart – som igen giver en følelse af at der bliver set individuelt på de behov, de forskellige deltagere har…som spænder fra fuld Iron man til mindre Triathlon stævner. Personligt fik jeg en del tekniske råd..som jeg bruger i dag..og som jeg virkelig har kunne drage nytte af. Glæder mig allerede til Malaga 2020!!

Anmeldelse skrevet af

Signe Maria Liner

Grunde til Katrine er verdens bedste træner: hun er nærværende. Hun ligger ikke et program for flere måneder, men er hele tiden opmærksom på, hvor man er som atlet både fysisk og psykisk og hvor der skal justeres for at opretholde balancen mellem at passe sin krop og samtidigt rykke grænsen og skabe resultater. Hun tror altid på en, og kan presse en til nogle mål man ikke selv troede man kunne nå.

Dog aldrig på en måde så barren bliver sat så højt at man føler det er urealistisk. Den løbende kontakt og opmærksomhed, samt hensynstagen til andre livsomstændigheder er også fuldstændig essentiel for at nå resultater. 

Anmeldelse skrevet af

Mille Juul Jensen

Vi er hos IRONMAN stolte af at have Katrine Trolle som en af de få IRONMAN U certificerede trænere i Danmark. Har du IRONMAN som målet, så kan jeg klart anbefale Katrine til at tage dig hele vejen.

Anmeldelse skrevet af

Nicolai Lohse

Fantastisk professionelt team!

Jeg har ikke kun fået struktur på min træning, frem mod mine mål i Triathlon sporten! Jeg har også udviklet mig som triatlet. Jeg har fået venner for livet, og gode trænningskammerater at spare med.

Trolle og Malene er yderst profesionelle og ved hvad de har med at gøre, så man er helt igennem tryg ved at overlade al planlægning af træning i deres hænder!

Anmeldelse skrevet af

Sanne Spanheimer

Har fået en MASSE fede træningsoplevelser med sTaMina og opnået resultater jeg er stolt af – især Træningscamp i Malaga efterfulgt af Paris Marathon og KMD IRONMAN 70.3 ELSINORE.

Bliver presset I min træning og rykker mig via en ret go’ kombi af solotræning, fællestræninger & en hel del events med holdkammerater… kan godt lide kun at skulle forholde mig til en uge af gangen, som passer til min udvikling og mål.

Vi er RIGTIG glade for
vores samarbejdspartnere

Indgå en aftale om personlige forløb, camps eller firmatræning

Samarbejdspartnere

Vi har samarbjedspartnere, der hjælper os med at give vores atleter de bedst mulige løsninger til en bedre performance.. I dag samarbejder vi med Cph Bike fit, Charlotte Bircow, TRIMTEX, HOKA og AH-cykler

Copenhagen Bikefit

Active by Charlotte

AH CYKLER

HOKA

TRUE SPORT

Kontakt sTaMina i dag og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for netop dig

Alle vores træningssessioner er selvfølgelig af højeste kvalitet og baseret på flere års erfaring, da vi aldrig ville tilbyde dig, noget som vi ikke selv mener, vi ville kunne stå inde for.

sTaMina består af to energiske, engagerede samt træningsglade kvinder med stort drive. Vi vil gerne hjælpe dig til at nå dine mål, uanset om du træner frem mod en større sportslig præstation eller du ønsker at få din krop tilbage efter fødsel.


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.