Træning tilpasset dig og dine ønsker

Athlete Coaching

Skræddersyet træningsforløb

sTaMina tilbyder skræddersyede træningsforløb indenfor løb, cykling samt triathlon

Hvorfor?


Du har sat dig målet, men mange spørgsmål melder sig: hvordan skal jeg træne, hvor meget skal jeg træne og hvad skal jeg bruge af udstyr?

De mange spørgsmål kan for nogen blive en hovedpine, som flytter målet længere ud i horisonten. Med tiden sætter hovedpinen sig på træningsiveren og det hele kan være lige meget, for hvordan skulle du kunne løbe et maraton, lave en triatlon – måske endda lave en Ironman?! Den hovedpine kan vi hjælpe dig med. Vi hjælper dig med at planlægge og strukturere din træning, så du kan fokusere og nyde processen frem mod målet.

Hvad?


Vi tilbyder skræddersyet programlægning samt 1:1 sessioner til atleten indenfor løb eller triatlon. På ugentligt basis modtager du et nyt program tilpasset dit niveau og dine behov.

Vi tester dig løbende for at følge op på din udvikling og giver dig råd, når du har brug for sparring enten i forhold til træning eller måske det udstyr, du skal investere i. Vi hjælper dig med at blive klar til race-day og giver dig mulighed for at træne med andre atleter. Vi har ligeledes en række samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig, når det rækker ud over vores ekspertise.

Hvem?


Skal jeg drømme om at kvalificere til verdensmesterskabet på Hawaii?

Ja og nej – vi har plads til den erfarne som nybegynderen. Om dit mål er at kunne løbe 10 km, lave din første triatlon eller gå efter et slot til Kona, så kan vi hjælpe dig. Det vi forventer af dig er at du er sulten, nysgerrig og har lyst til at udvikle dig.

sTaMina atleter


Vores atleter tilbydes fællestræning, hvor vi sammen kan forbedre vores kondition, teknik eller blot genfinde motivationen ved at træne med andre. Henover vinterhalvåret foregår denne træning hver 14. dag, mens vi i sommerperioden mødes en gang i ugen.

Fællestræningen foregår typisk i og omkring København, med enkelte træningspas i Nordsjælland. Træningen kan bestå i alt fra en times løbetræning til 5 timers cykling og løb kombineret. Det giver vores atleter mulighed for at træne med andre og ikke mindst træne med sine trænere.

Udtalelse om Athlete Coaching

Fantastisk professionelt team!

Jeg har ikke kun fået struktur på min træning, frem mod mine mål i Triathlon sporten! Jeg har også udviklet mig som triatlet. Jeg har fået venner for livet, og gode træningskammerater at sparre med. Trolle og Malene er yderst profesionelle og ved hvad de har med at gøre, så man er helt igennem tryg ved at overlade al planlægning af træning i deres hænder!

Kontakt sTaMina i dag og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for netop dig

Alle vores træningssessioner er selvfølgelig af højeste kvalitet og baseret på flere års erfaring, da vi aldrig ville tilbyde dig, noget som vi ikke selv mener, vi ville kunne stå inde for.

sTaMina består af to energiske, engagerede samt træningsglade kvinder med stort drive. Vi vil gerne hjælpe dig til at nå dine mål, uanset om du træner frem mod en større sportslig præstation eller du ønsker at få din krop tilbage efter fødsel.


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.