Træning på arbejdspladsen

Colleague work-out

Træn med dine kollegaer

Hjælp dine medarbejdere med at lave den dårlige vane om og giv dem muligheden for at få motioneret på eller omkring arbejdspladsen.

Hvad?


Colleague Work-out er træning for kollegaer. Vi laver træning indenfor løb, cykling, funktionel træning og TRX.

I kan vælge om I vil samle medarbejderne for at give dem en fast ugentlig træning eller om forløbet også skal danne ramme om at blive klar mod et fælles mål. Det kunne f.eks. være træning frem mod DHL-stafet, halvmaraton, Nordic race eller en mini triatlon: 4:18:4.

Uanset formål arbejder vi på at medarbejderne bliver trænet bedst muligt både i form af at forbedre fysikken konditionelt som teknisk. Det er også muligt at tilkøbe individuelle træningsprogrammer tilpasset den enkelte medarbejder.

Hvorfor?


Colleague Work-out handler om at fylde din virksomhed med sundhed, motion og energi. Træning i fællesskab skaber sammenhold og positive oplevelser for dine medarbejdere. Fysisk aktivitet sætter gang i vores endorfiner, kroppens eget ”lykkestof”. Når vi er glade og fyldt med energi får vi mere overskud, hvilket smitter af på vores arbejdsindsats.

I en travl hverdag, kan det være svært at finde tiden til at træne, for når vi har fri, kalder familien og de huslige pligter. Derfor kan det være svært at komme i træningscenteret eller skifte til løbeskoene i stedet for hjemmeskoene, når man træder ind ad døren.
Hjælp dine medarbejdere med at lave den dårlige vane om og giv dem muligheden for at få motioneret på eller omkring arbejdspladsen. I vil ikke kun få gladere medarbejdere, men også forbedre sygdomsfraværet og øge produktiviteten blandt medarbejdere.

Motion er forebyggende i forhold til velfærdssygdomme; når formen bliver bedre, nedsættes risikoen for særligt hjertekarsygdomme og sukkersyge samt risikoen for at udvikle knogleskørhed, og visse kræftformer mindskes ved regelmæssig motion. Mere end 20% af alle blodpropper i hjertet kan tilskrives manglende motion. Vil du som arbejdsgiver være med til at ændre denne kedelige statistik?

Hvor?


Vi kommer til jer, hvor medarbejderne direkte fra arbejde eller lige inden arbejde får mulighed for en god omgang træning sammen med kollegaerne med en eller flere af vores inspirerende og højt uddannede instruktører.

Vi finder bedste muligheder i områderne omkring virksomheden. Ønsker I indendørs træning, kræver det at virksomheden selv har lokaler.

Kontakt sTaMina i dag og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for netop dig

Alle vores træningssessioner er selvfølgelig af højeste kvalitet og baseret på flere års erfaring, da vi aldrig ville tilbyde dig, noget som vi ikke selv mener, vi ville kunne stå inde for.

sTaMina består af to energiske, engagerede samt træningsglade kvinder med stort drive. Vi vil gerne hjælpe dig til at nå dine mål, uanset om du træner frem mod en større sportslig præstation eller du ønsker at få din krop tilbage efter fødsel.


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.