Træning tilpasset dig og dine ønsker

MummyMe Time

Træning efter fødsel

Få din krop tilbage efter fødsel – træn sammen med mødregruppen eller et par veninder.

Hvad?


MummyMe time er træning, hvor vi fokuserer på at få dig/jer tilbage i form på en sund måde efter fødsel.

Vi har fokus på bækkenbund samt mavemusklernes genopbygning og lover samtidig at der kommer sved på panden. Du vælger selv hvilken træningsform, som passer bedst til dig og din gruppe. De forskellige træningsformer er: basis opbygning, yogaflow, tone the body, cardio & strength & TRX (hvis muligt).

Hvor?


Vi gør det nemt for dig som nybagt mor og kommer til dig/jer.

Det, mener vi, skaber trygge og velkendte rammer for jer og jeres nyfødte. Alt det kræver er et gulv, hvor der kan være det antal yogamåtter, som I er personer. Når vejret er til det, kan træningen foregå udendørs.

Hvem?


MummyMe time er træning for nybagte mødre, som er vant til at træne.

Det er gruppetræning, hvilket betyder at man kan vælge at træne sammen med sin mødregruppe eller sammen med veninder eller andre bekendtskaber, som står i samme situation som dig.

Kontakt sTaMina i dag og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for netop dig

Alle vores træningssessioner er selvfølgelig af højeste kvalitet og baseret på flere års erfaring, da vi aldrig ville tilbyde dig, noget som vi ikke selv mener, vi ville kunne stå inde for.

sTaMina består af to energiske, engagerede samt træningsglade kvinder med stort drive. Vi vil gerne hjælpe dig til at nå dine mål, uanset om du træner frem mod en større sportslig præstation eller du ønsker at få din krop tilbage efter fødsel.


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.