Motivation til træning i nye rammer

Træningscamp i sydens sol

Træningscamp i Malaga

Har du lyst til at prøve kræfter med cykling i bjergene, forbedre dit løb, få mere styrke, svømme i bølgen blå eller blive mere stabil i din core, så er vores træningslejr lige i din ånd.

Såfremt du ønsker en plads, skal du betale et depositum på 1000 kr. og restbeløbet på 3100 skal overføres inden 1. februar, men kan også betales med det samme hvis du ønsker. 

Om programmet


Vi arrangerer 2-4 træninger hver dag, og man kan være med til dem alle eller springe nogle over, hvis man føler for det.

Det er vigtigt for os at alle får det, som de er kommet for, hvorfor vi inden afrejse udsender spørgeskema og først derefter tilrettelægger programmet for ugen. 

Information om fly


Vi anbefaler at du flyver med Norwegian, SAS eller Vueling, som alle flyver direkte fra København til Malaga.

Flybilletter vil man kunne få til omkring 1000 kr., vi skal nok være hjælpsomme og holde øje med, hvornår det er et godt tidspunkt at købe dem. Der vil være afhentning i lufthavnen, som er inkluderet i prisen.

Cykeludlejning


Hvis du skal leje cykel til turen, bedes du sende en mail med størrelse og hvilke pedaler du ønsker, hvis ikke du medbringer din egen. Vi anvender cykeludlejning fra Bikestardo, som er beliggende i Mijas.

Vi får nogle super fine priser, og så udøver de en fantastisk service, hvor cyklerne bliver bragt til døren og hentet igen, og alle cyklerne er i god stand. Se mere om cykeludlejning på deres hjemmeside

Om stedet


Family Siesta er et lækkert feriested, beliggende i Mijas, 4 km fra strand og by. Der er 4 store lejligheder, alle har stort køkken, stor stue, stor terrasse og flere badeværelser.

Der er et stort fællesareal, hvor man kan tage sig en lur i solsengene, tage en dukkert i poolen, eller bare nyde den smukke udsigt.

Hvis man vil være mere aktiv, er der mulighed for at benytte crossfit området, spille beachvolley eller tage et slag bordtennins.

Om maden på stedet


Der er morgenmad inkluderet i prisen samt 3 gange aftensmad, hvor vi har arrangeret fællesspisning. Hvis deltagerne ønsker at der bliver arrangeret flere fællesspisninger, kan det tilkøbes, når vi er dernede.

Udtalelse om træningscampen

Det har altid betydet meget for mig at få en god start på sæsonen, fordi det skaber de bedste betingelser for et godt og udbytterigt træningsår.

Jeg har i det tidlige forår deltaget på Staminas træningscamp til Malaga 2 gange. En “god start på sæsonen” er mildest talt en underdrivelse, hvis jeg skal beskrive, hvad campen har givet mig. Den har givet et gigantisk rygstød, som ikke alene skyldes den fysiske forbedring, som en uge med mange træningstimer naturligvis medfører. sTaMina’s træningslejr formår at forvandle en individualistsport til en holdpræstation, som opstår af en fælles glæde og passion for sporten. Alle man møder i og omkring teamet – cykeludlejer Henrik fra Bikestardo, ressortbestyrer på Family Siesta samt ejer af Pulzrejser Sanne og hendes skønne familie og selvfølgelig sTaMina’s trænere – er dedikerede og professionelle.

Der er ikke bare programlagt en masse svømning, cykling og løb, men også alt det andet, der er vigtigt ved tri, og som kan være svært at prioritere tilstrækkeligt i løbet af en travl træningsuge. Dette er eksempelvis styrke- og stabilitetstræning, transitioner, teknik og viden om energi. Samtidig skinner Staminas personlige lidenskab for sporten igennem på hele camp’en. Og så er der bare fuld fart på jokesene, der giver en sjov og løssluppen stemning.

Noget af det særlige som sTaMina kan, er at inkludere alle deltagere selvom niveauet kan være meget forskelligt.

Jeg har deltaget med både nogle veninder og min bror. I begge tilfælde var vores træningserfaring og ambitionsniveau meget forskellig, men vi havde en fantastisk tur sammen og fik alle det ønskede udbytte. Det er bestemt også muligt at deltage alene, da der rigtig hurtigt opstår fællesskaber og venskaber på tværs af gruppen. Venskaber som også kan række videre end selve campen.

Sidst men ikke mindst er Family Siesta, de lækre og smukke bjergområder samt den gode chance for at få sol og varme med til at give et ekstra boost. Jeg er efter begge mine ture vendt hjem med en kæmpe motivation og fornyet træningsglæde og energi. Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger til denne camp!

Kontakt sTaMina i dag og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for netop dig

Alle vores træningssessioner er selvfølgelig af højeste kvalitet og baseret på flere års erfaring, da vi aldrig ville tilbyde dig, noget som vi ikke selv mener, vi ville kunne stå inde for.

sTaMina består af to energiske, engagerede samt træningsglade kvinder med stort drive. Vi vil gerne hjælpe dig til at nå dine mål, uanset om du træner frem mod en større sportslig præstation eller du ønsker at få din krop tilbage efter fødsel.


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.